Hoi! Mijn naam is Marijn en ik heet je van harte welkom op Pump Up Your Body. Naast dat ik vaak in de sportschool te vinden ben geef ik mensen graag advies op sportief gebied.

Net als bijna elke jongen ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met sport op het voetbalveldje. Na mijn voetbalperiode werd ik uitgenodigd voor een proefles bij de lokale gym en was ik gelijk verkocht. Ik ging dagelijks naar de sportschool en kreeg een bijbaan aangeboden als motivator bij de toenmalige Fitness First. Mijn doel was simpelweg om wat gespierder te worden en ik ging zonder enige ervaring of kennis aan de slag. Dankzij tips van collega’s en andere sporters verbeterde ik mijn techniek, maar ik maakte pas echte stappen toen ik mij ging verdiepen in trainingsschema’s, voeding en supplementen.

Mijn doel welke ik voor ogen had met fitness veranderde ook. In plaats van simpelweg gespierder te worden is het meer een lifestyle geworden. De energie die je krijgt na een stevige workout, de positieve mindset die je ontwikkeld en het vermogen om vol te blijven houden is minstens net zo belangrijk als het fysieke resultaat. Naast zelf graag bezig te zijn in de gym, wil ik ook graag andere mensen op weg om hun sportieve doelen te behalen. Niet alleen in de gym, maar ook online. Vanuit daar is dan ook deze website ontstaan.

Comments are closed.